Školní soutěže

Na tomto webu máte možnost se přihlásit na růžné školní akce, turnaje a soutěže, které škola pořádá, případně se jich účastní.


pIšQworky 2023

Piškvorky snad všichni znáte, ale kdo ne, najdete na Wiki. Přihlášení je možné na odkazu níže, nejpozději však do úterý 17. 10. 2023. Při registraci uvedete název týmu, jména a příjmení, třídu a e-mail všech hráčů, kam budou zaslány organizační informace. Následně proběhne školní kolo, ze kterého bude vybrán vítězný tým postupující do celorepublikového turnaje.

https://forms.gle/mERwnyG1ttdSpzbc7


ČSEL – League of Legends 2022

Zahraj si legendární LoLko v celorepublikovém turnaji a změř své síly s ostatními hráči. Ve hře jsou ceny v hodnotě 17 500 Kč. Přihlášení je možné na odkazu níže, nejpozději však do pátku 5. 11. 2022. Při registraci uvedete název týmu, jména a příjmení všech hráčů a u prvního hráče (kapitána) také e-mail, kam budou zaslány organizační informace.

https://forms.gle/yGAdA5DKp8Rso49SA

Nemáš tým 5 hráčů nebo jsi úplně sám? Nevadí, napiš e-mail se svým jménem, příjmením a třídou, do předmětu dej ČSEL LoL a pošli to na esport@souuhelna.cz.


ČSEL – Counter-Strike: Global Offensive 2022

Zahraj si legendární CSko v celorepublikovém turnaji a změř své síly s ostatními hráči. Ve hře jsou ceny v hodnotě 33 000 Kč. Přihlášení je možné na odkazu níže, nejpozději však do pátku 5. 11. 2022. Při registraci uvedete název týmu, jména a příjmení všech hráčů a u prvního hráče (kapitána) také e-mail, kam budou zaslány organizační informace.

https://forms.gle/vVtLav4GCtocAhfD8

Nemáš tým 5 hráčů nebo jsi úplně sám? Nevadí, napiš e-mail se svým jménem, příjmením a třídou, do předmětu dej ČSEL CS a pošli to na esport@souuhelna.cz.